Vandaag de dag kunnen we niet meer om digitale transformatie heen. Het is een overlevingsstrategie geworden, aangezien onze wereld elke dag veranderd. Voor de een is het een manier van zakendoen, voor de ander is het technologie. No worries, het is allemaal juist.

Met Digitale marketing kun je jouw resultaten direct zien. Een goed voorbeeld is het plaatsen van een advertentie in bijv. een krant of blad. Het inschatten van het aantal mensen wat jouw advertentie heeft gelezen is hierbij eigenlijk onmogelijk. Met Digitale marketing kun je dit wel. Je kunt namelijk het aantal website bezoekers, leads en conversies per blog of landingspagina’s per maand zien. Natuurlijk heb je hier wel de juiste tools voor nodig, maar voor een echte digital fan klinkt dit als muziek in de oren!

Werken en leren

Het Digital Traineeship is een combinatie van werken en leren. Je start met een bootcamp en wanneer je deze hebt behaald, gaat het traineeship echt beginnen. Doordat je leert en werkt tegelijk, kun je jezelf snel ontwikkelen binnen het bedrijf. Naast het werken, blijf je namelijk ook doorleren. Hierdoor doe je ontzettend veel kennis op en creëer je een ontzettend aantrekkelijk CV. You’ve got it all!

De ultieme mogelijkheid

Maar waarom is het nu écht zo populair? Nou, dat is heel simpel. Je doet ten eerste super snel ervaring op. Je krijgt direct verantwoordelijkheid, waardoor je jezelf steeds opnieuw uitdaagt en het dus niet snel zal vervelen. Door de persoonlijke begeleiding kun je het beste uit jezelf halen en natuurlijk bieden werkgevers je gelijk een carrière aan, hoe fijn is dat?

Is Digital toch niet helemaal jouw ding en wil je liever aan een ander traineeship beginnen? Kijk dan eens naar de vele andere traineeships. Er is nog zoveel meer, ook als je liever iets anders wilt doen zit er wat leuks voor je tussen!

Leave a Reply

0 comments